attikabasket.gr

ΕΣΚΑΝΑ

E-mail Εκτύπωση

Ευχαριστήριο του προέδρου στα σωματεία της ΕΣΚΑΝΑ

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων της Ένωσης και δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα. Μάλιστα χθες το βράδυ έγινε και Δ.Σ. στην ΕΣΚΑΝΑ που επικύρωσε τα πάντα .

Παράλληλα σε επίσημη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κ. Παλάτος τόνισε : 

«Οφείλω να ευχαριστήσω και εγώ αλλά και το Δ.Σ. της Ένωσης όλα τα σωματεία για την ομολογουμένως τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων καλύπτοντας  απόλυτα  όλες τις οφειλές τους. Ακόμη και αυτούς που έπεσαν η Ένωση δηλαδή τα ίδια σωματεία με συναδελφική άμιλλα και αλληλεγγύη, φρόντισαν να τους κάνουν να ορθοποδήσουν. 

Η μπασκετική κοινωνία έκανε το χρέος της σε δύσκολες εποχές , καιρός να κάνει το χρέος της και η Πολιτεία και να μην αφήσει τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση ανερμάτιστους και αβοήθητους , γιατί μόνο στηριζόμενοι σε αυτούς μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε κοινωνική δυσκολία.».

 
E-mail Εκτύπωση

Παράταση 48 ωρών για δηλώσεις συμμετοχής και τα καταθετήρια

Παρακαλούνται τα σωματεία που απέστειλαν μέσω fax τις δηλώσεις συμμετοχής και τα καταθετήρια τις τελευταίες δύο μέρες, να το επαναλάβουν λόγω βλάβης στο fax της Ένωσης που επιδιορθώθηκε γιατί δεν είναι ευανάγνωστες.

Επίσης τα σωματεία μπορούν να αποστείλουν τα σχετικά έγγραφα μέσω e-mail και internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για τον λόγο αυτό ανακοινώθηκε παράταση 48 ωρών για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 16.00 το μεσημέρι ολοκληρώνεται και η προθεσμία αυτή λήξης των δηλώσεων συμμετοχής και υποβολής καταθετηρίων.

 

E-mail Εκτύπωση

23/6 Προπόνηση τα αγόρια στο Σαλπέας

Καλούνται οι πιο κάτω αθλητές, να βρίσκονται την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και ώρα 09:15, στο Κλειστό Γήπεδο “ΠΑΝ. ΣΑΛΠΕΑΣ” για προπόνηση:


ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ(Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ),

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ(Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ),

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, 
ΕΥΘΥΜΙΟΥ(Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)

ΚΙΟΥΣΗΣ(Α.Ο.Ν.Σ. “Ο ΜΙΛΩΝ”),

ΔΑΝΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(Α.Ο ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ),

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, 
ΧΑΤΖΗΒΕΡΟΓΛΟΥ,
ΣΚΥΦΤΟΣ(Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ),

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ(Α.Ο. ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ),

ΚΟΚΟΡΕΤΣΗΣ, 
ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗΣ(Α.Ο.Π.ΦΑΛΗΡΟΥ),

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ, 
ΚΟΨΙΑΥΤΗΣ(Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ)

ΜΠΟΛΟΥΔΑΚΗΣ(Α.Ε. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)


 

E-mail Εκτύπωση

Ανακοινώσεις για τις δηλώσεις

 Η ΕΣΚΑΝΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι οι δηλώσει συμμετοχής για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, 2013-2014, θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη (26/6) στα γραφεία της Ένωσης και όχι με συστημένο φάκελο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ αναφέρει:

"ΠΡΟΣ : ΟΛΑ τα Σωματεία της Ένωσης .

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα της Ένωσης 2013 - 2014 θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στα γραφεία της Ένωσης και όχι με συστημένο φάκελο .

Επίσης υπενθυμίζεται στα σωματεία της Ένωσης ότι καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν συνοδεύεται από εξωφλητικό της Eurobank για τα οφειλόμενα της περιόδου 2012-13".

E-mail Εκτύπωση

Τρεις οι 30άρηδες από την ΕΟΚ

Από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε στις κατά τόπους Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές ότι αλλάζει αυξάνεται κατά έναν ο αριθμός των τριαντάρηδων που δικαιούνται μετεγγραφή στα σωματεία.

Έτσι κάθε σωματείο όλων των Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών (εκτός της Α1 και Α2 Εθνικής Ανδρών) έχει δικαίωμα να αποκτήσει τρεις αθλητές άνω των τριάντα ετών, με τη διαδικασία της μετεγγραφής ή της αποδέσμευσης. 
 

Σελίδα 32 από 93

Έχουμε 86 επισκέπτες συνδεδεμένους